Unicorn

Unicorn hier, Unicorn daar, Unicorn overal. Dat betekent natuurlijk ook bij Tongerent. Dit superkleurrijke, gelukbrengende fantasiebeest is alomtegenwoordig. Misschien ook in uw tuin voor de tofste party, met glijbaan aan de voorzijde. Plezier verzekerd met de Unicorn met magische krachten !

En niet vergeten : Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then be a unicorn !

Vraag hier uw offerte and be the first !

Meer info…

Bungee Run

Ben jij de sterkste mens van ter wereld ? Meet je met je vrienden, je klasgenoten, je collega’s, je bazen, je familie … op onze bungeerun. Verleg de grens van je kracht en loop zo ver mogelijk. Maar opgelet, hoe sterker je bent… hoe sneller je in achteruit vliegt. Lachen en gieren gegarandeerd op dit topstuk. Niet toevallig is dit de ster van de springkastelenvloer. Door zijn geringe hoogte ook ideaal voor indooractiviteiten !

Meer info…

Surf beach super multiplay met of zonder zwem- of ballenbad

Dit prachtige broertje van onze clownvis biedt u vele mogelijkheden. Korte of lange versie, spring-, rol- of zwemversie, hij heeft het allemaal. De topper bij prachtig weer, zalig afkoelen door met een grote plons in een verfrissende pool terecht te komen. Hou je het liever droog ? Vervang de waterdruppels allemaal door duizenden balletjes en glij in een heus ballenbad ! Ideaal ook voor verschillende leeftijden. Veilig springdeel met obstakels of ballenbad voor de kleintjes en minder kleintjes. Klimwand, glijbaan, zwembad voor de avonturiers. Wees er zo snel bij als onze glijbaan !

Meer info…

Kids Disco Party

Dit megaspringkasteel van maar liefst 5,5 meter doormeter is de max ! Volledig overdekt springen en dansen, in het donker… maar vooral in de magische lichtstralen en op muziek die jij graag hoort ! Alle mogelijke muziekaansluitingen naar keuze, draadloos of niet. Wacht niet te lang, dit is een topper, ideaal voor jouw party !

Minion Maxi Inside Slide

Heb jij thuis ergens handlangers en vrienden van Gru rondhangen ? Vind je ze ook zo geweldig ? Nu kan je ze reuzegroot over de vloer krijgen. De Minions zijn maar wat blij dat je met hen wil komen springen. Geef hen een reuzeknuffel op de springvloer . Je hebt zelfs de keuze uit een gewone en een maxiversie ! Allebei met veel springruimte en een gewone of een reuzeglijbaan. Obstakels en klimbaan zijn enkel voor de maxiversie.

Meer info…

Frozen Maxi Inside Slide

Ideaal voor de winter, maar eigenlijk kan je het hele jaar hierop springen. De sneeuwkoninginnen Elsa en Anna amuseren zich geweldig in dit prachtige en ruime springkasteel van Olaf, de speelse sneeuwman. Vooraan een heus springplein met obstakels, achteraan een klim- én een glijbaan ! En van springen krijg je het lekker warm… dus waar wacht je nog op ?

Meer info…

Hindernissenjungle

Durf jij in de jungle met de wilde dieren springen ? Je kan langs de kleine of de grote toegangspoort het gevaarlijke oerwoud in. Als een slang sluip je naar binnen en daar spring je zo hoog als een giraf. De berg op met de olifanten en van de glijbaan met apen. Je merkt het, heel wat plezier in deze lange hindernissenbaan.

Meer info…

Spongie Super

Spongie en zijn vriendjes verwachten je voor veel springplezier. Klim naar binnen en na de obstakels glij je zo weer naar buiten. Uiteraard kan je nog wat blijven springen of maak je er een heuse wedstrijd van !

Veel plezier !

Meer info…

Minion met glijbaan

Heb jij thuis ergens handlangers en vrienden van Gru rondhangen ? Vind je ze ook zo geweldig ? Nu kan je ze reuzegroot over de vloer krijgen. De Minions zijn maar wat blij dat je met hen wil komen springen. Geef hen een reuzeknuffel op de springvloer . Je hebt zelfs de keuze uit een gewone en een maxiversie ! Allebei met veel springruimte en een gewone of een reuzeglijbaan. Obstakels en klimbaan zijn enkel voor de maxiversie.

Meer info…

Multiplay Super Clownvis

Naast de hindernissenbaan en de Maxi Sponge Bob is dit het springkasteel bij uitstek voor meerdere kinderen. Binnenin prachtige obstakels uit de zeewereld, bovenop de clownvis ! Klimmen kan binnenin om op de top te glijden naar de grotere golf.
Dat kan bij heel mooi weer letterlijk genomen worden, want dit springkussen is uitbreidbaar met een zwembad. Met een plons kom je terecht en kan je zo naar de hoge golven zwemmen.
Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende kasteel!

Plezier verzekerd in deze multi-speel-attractie!

Meer info…

Sponge

Bob en zijn vriendjes houden je gezelschap bij elk feest. Springen op dit springkasteel wordt nog leuker met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Bob en zijn vriendjes beschermen je tegen alle weersomstandigheden en zorgen ervoor dat je het maximum uit je feest haalt. Je kan ook gebruik maken van de glijbaan om met een zoef te landen in het gras of … in een zwembadje ? Wat een lol, met deze stoere Bob !

Meer info…

Circus / Ballenbadcircus

Dit mooie huis is multifunctioneel. Je kan het dak openzetten of dicht laten. Ook erg veilig, bovendien, je hoeft niet binnen te kruipen, het dak gaat meteen open. Voor het overige is dit springkasteel volledig af te sluiten en daardoor erg veilig. Toch kan je via de vensters naar binnen kijken en zelfs verstoppertje spelen.
Multifunctioneel, zoals de naam het verklapt, kan je er ook heel wat ballen in kwijt, tot wel 4000. Ze zijn er in alle kleuren. Je kan erin duiken, springen, rollen, zwemmen, verdwijnen… Bovendien kan het vullen en leegmaken alleen al een fijn spel worden !

Meer info…

Hindernissenbaan

Deze hindernissenbaan bezorgt je heel wat pret. Spring tussen de obstakels of doorloop het parcours per 2 of per 4 en maak er een fijne competitie van. Kruip onder en klim over de vele obstakels om aan de voet te komen van de klimwand en klim naar de top om dan met een opwindende roetsj naar beneden te vliegen over de glijbaan.

Onze hindernissenbaan is tweedelig en omvat een klim-glijbaan en een hindernissengedeelte.
Deze baan kan verhuurd worden als geheel of in 2 aparte delen.

Meer info…

Groot Prinsessenkasteel

Naast ons bekende en populaire prinsessenkasteel, is er nu de maxi-versie om extra veel prinsen en prinsessen te laten wonen, springen dansen en glijden.
Binnenin ontdekken ze een hoge en veilige glijbaan en obstakels.
Vooraan is er nog heel wat ruimte om naar hartelust te springen of het witte paard te parkeren.

Meer info…

Voetballer

Hazard, Courtois, De Bruyne, ook zij droomden vroeger van over de grote velden te springen.
Jij kan het leren op dit prachtige, duivelse springkasteel, in zwart, geel en rood.
Overdekt en dus beschermd tegen felle zon of regen. Via de glijbaan geraak je snel bij het doel en scoor je, misschien wel een prinses?
Veel succes met je voetbalcarrière !

Meer info…

Prinses

Een echte prinses kust geen kikkers, maar prinsen.
Vrolijk huppelt en springt ze door haar mooie paars en roze kasteel.
Overdekt en dus beschermd tegen felle zon of regen. Via de glijbaan landt de prinses snel bij de slotgracht of bij haar topvoetballer
Elke prins is welkom in dit prachtige kasteel met torentjes. Maar durven ze ook ?
Kom snel, dan leven ze nog lang en gelukkig.

Meer info…

Piratenboot

Ben jij klaar om de gevaarlijke zeemonsters aan te vallen en de wereldzeeën te bevaren. Met de grote mast en de obstakels om je vast te houden op de woeste golven kan er je niets overkomen. En als het schip dreigt te zinken, maak je je snel uit de voeten met de glijbaan die je met een plons in het water doet belanden.
Trek je piratenkostuum al maar aan…

Meer info…

3D-Clown

Een 3D-brilletje is niet nodig op dit prachtige springkasteel. Uren springplezier met de vrolijke clown die een oogje in het zeil houdt. Deze clown heeft geen probleem met wat slecht weer en ook tegen felle zon biedt hij bescherming. Dit springkasteel heeft ook nog een glijbaan waar je, bij mooi weer ook nog een zwembadje tegen kan schuiven. Nog meer pret, wat een plezier met deze lieve clown

Meer info…

Mini Prinsessenkasteel

Voor een spotprijsje huurt u dit springkasteel. Echt iets voor de allerkleinsten die genieten van de zachte golvende bewegingen. Dit prachtige kasteeltje is bovendien volledig af te sluiten en door het gaaswerk rondom, kan je je spruitjes toch altijd in de gaten houden. Veilig, klein en gezellig, voorzien van zachte kleuren, uw baby’s zullen ervan genieten.

Meer info…

Brandweer

Help jij de diertjes uit de bomen of blaas je kaarsjes uit op je verjaardag ?
Dan is dit springkasteel echt iets voor jou. Word brandweerman en spring iedereen ter hulp !
Overdekt en dus beschermd tegen felle zon of regen. Via de glijbaan kan je oefenen om snel bij de brandweerwagen te zijn of je prinses te redden.
Brand ! Hulp ! Met dit springkasteel is het zo in orde !

Meer info…

Tijgertje

Geen schrik hebben voor deze lieve tijger. Kom binnen in de jungle en spring in het rond tussen de apen en andere gekke beesten. Dit springkasteel kan tegen de regen dankzij de overdekte springzone en is perfect voor een fijne dag of een fijn weekend.

Meer info…